English

DMD Remote

Menydesignen i Hospital DMD samt fjärrkontrollen är framtagna av experter inom gränsöverskridande hjälpmedel för syn, kognition och kommunikation. Tydliga kontraster, taktila knappar och ett logiskt användargränssnitt säkerställer att synskadade och personer med kognitiv nedsättning enkelt kan använda funktionerna.

”Tydliga kontraster, taktila knappar och ett logiskt användargränssnitt säkerställer att synskadade och personer med kognitiv nedsättning enkelt kan använda de funktioner som andra användare tar för givet. AMAB´s utsökt utvecklade fjärrkontroll lever väl upp till vår hjälpmedelsdevis – ”bra för alla – nödvändigt för en del”. Jörgen Andersén CEO – Iris Instrument
DMD Remote + Magnetfäste

DMD Remote + Magnetfäste

DMD Remote i magnetfästet

DMD Remote i magnetfästet

DMD Remote + batterier

DMD Remote + batterier

DMD Magnetfäste inkl. säkerhetslina

DMD Magnetfäste inkl. säkerhetslina

DMD KEYBOARD®

Det trådlösa tangentbordet är en av produkterna i DMD®-sortimentet.
Efter 50 år i branschen vet vi att denna typ av produkt måste klara av tuffa vårdmiljöer. Tangentbordet är desinficerbar, stöt och vattentålig med en mäng smarta funktioner. Finns att beställas med antigen USB eller blåtand.

Tangentbordet går givetvis att köpa helt separat och kan användas till den skärm/TV du önskar.
Tangentbord finns redo att skickas från vårt lager idag. Kontakta Andreas för frågor och beställning.

"Äntligen ett tangentbord som klarar det som som krävs."
Skapad för att klara av tuffa vårdmiljöer.

Skapad för att klara av tuffa vårdmiljöer.

DMD KEYBOARD®

DMD KEYBOARD®

DMD magnetfäste inklusive säkerhetslina®

Säkerhetslinan är 2 meter lång som standard men kan beställas i olika längder efter behov. Magnetfästet monteras med fördel i anslutning till patientvårdplatsen. Patienten är på så vis alltid inom räckvidd för att kunna larma vårdpersonalen med det separata larmsystemet. En annan fördel med linan är att risken för att fjärrkontrollen råkar försvinna med i tvätten minskas markant. Självklart är både magnetfästet samt säkerhetslinan desinfektionsbar.

"En smart lösning som gör att kontrollerna inte råkar följa med tvätten. patienterna blir nöjda och kan använda systemet utan att behöva invänta ny fjärrkontroller."
DMD remote med magnetfäste monterad.

DMD remote med magnetfäste monterad.

Baksida samt tillbehör.

Baksida samt tillbehör.

DMD Headphone®

Öronkuddarna som sitter på hörlurarna är avtagningsbara och kan desinficeras efter användning och innan nästa patient tar vid. Att få ner ljudnivåerna i vårdrummen är bra för tillfrisknandet av patienten och uppskattat av personalen då det möjliggör ett längre fokus under arbetspassen. Hörlurarna är bland annat uppskattade i gemensamma vårdrum. Där kan patienterna nyttja systemet med att till exempel se på TV, lyssna på Podcasts eller talböcker utan att störa övriga patienter. Kan beställs utan att använda DMD-systemet i övrigt.

"nu slipper patienterna störa varandra i salarna där fler vårdas samtidigt. Det är uppskattad av patienterna men också av oss som sköter vården på avdelning."
DMD Headphones

DMD Headphones

Öronkuddar 2 st

Öronkuddar 2 st

Har du några frågor eller funderingar kring DMD-produkterna? 

Kontakta oss här.