English

ÖVRIGA ANVÄNDNINGSOMRÅDEN

MONITORERING

Med hjälp av extern övervakning utanför det utrymme där patienten befinner sig kan personalen övervaka vital information som krävs oavsett om de är på kontoret, personalrummet eller strax utanför patientens rum. Kontakta oss på AMAB för att få reda på olika installationsmöjligheter och funktioner. 

ALLMÄNNA UTRYMMEN (INFO, PUBLIC OCH WALL)

Skärmar, displayer, skyltar finns överallt i sjukhusets korridorer och vi kan leverera allt från enklare 10” skärmar till enorma så kallade video walls. Oavsett om kunden önskar en TV i ett väntrum med specifik funktionalitet eller en stor videovägg i entrén så samlas skärmarna under samma mjukvarutak och kan administreras från en och samma plattform.

DIGITALA SKYLTAR OCH PROFESSIONELLA SKÄRMAR (WALL, CANVAS, INFO OCH SIGNAGE)

Digital skyltning eller digital signage som det även benämns är ett utmärkt sätt att kunna kommunicera viktig information på ett snabbt och smidigt vis ut på skärmar med möjlighet till drift 7/24. Oavsett om man väljer att använda skyltarna som ett kommunikationsverktyg, konstskärmar, interaktiva informationsskyltar med touch-funktioner eller att kapitalisera genom annonseringsmöjligheter så styrs dessa via samma plattform.

ZONE

Våra 10” salsskyltar är ett sofistikerat upptaget/vänta/stig in anpassat för framtiden.

MOBILE 

Med hjälp av MOBILE når du hela vägen in i patientens egen enhet via samma gränssnitt som på skärmarna. Öka tillgängligheten och få ut mer information till rätt plats.

SERVICE

Använd patientens skärm för att differentiera larm och öka säkerheten samtidigt som du erbjuder bättre service.

CANVAS

Digital konst har många fördelar, det digitala elementet gör att man kan gå ifrån det statiska och blanda rörlig grafik och interaktiva element med statiska bilder samt att man kan ge plats åt fler konstnärer och flytta konsten mellan olika skärmar när, var och hur man vill. Via våra samarbetspartners hjälper vi dig även med innehåll och dess rättigheter. 

STAFF

Segmentet STAFF är utvecklat för personalområden, konferenslokaler och platser där det primärt vistas anställda. Genom att bygga en multiscreen-struktur kan personalen få tillgång till RSS-flöden från både interna och externa källor, widgets, informationsslingor etc. samtidigt som de fortfarande kan titta på TV, lyssna på radio, spegla sina egna enheter. Plattformen identifierar enkelt STAFF-skärmarna så att administratören kan skicka viktig information och meddelanden direkt till personalområdena säkert och omedelbart.

BRANDING

Nå ut med Erat varumärke och säkerställ att ni kommunicerar samma budskap och grafiska profil på hela sjukhuset med hjälp av Hospital DMD® på samtliga skärmar.