English

LÅT OSS TA ER TILL VÅRT VIRTUELLA SJUKHUS

Vi tar med oss vår virtuella monter på 500m² till Er förutsatt att Ni kan undsätta 3x3m åt oss. Vi erbjuder även en möjlighet att digitalt träffa några av våra referenser och diskutera allt från implementation till förvaltning.

Från och med den 1/1 2021 kan Ni kostnadsfritt boka en halvdag där vi tar med vårat virtuella sjukhus till Er för att visa vår digitala plattform Hospital DMD® som underlättar vårdarbetet för personalen samtidigt som den gör sjukhusvistelsen trevligare för patienten.

Förutom att det är en kul upplevelse så är detta ett ypperligt tillfälle att samla kollegorna för intressanta dialoger och även ta del av hur andra sjukhus har arbetat med automatiserade kommunikationsflöden under Covid-19 pandemin. Med den vårdanpassade digitala plattformen Hospital DMD® samlar du patient-TV, personalskärmar, informationstablåer, salsskyltar, monitorslavar, konstskärmar, videoväggar med mera under samma mjukvarutak.

Vi visar systemet i sin helhet med hjälp av virtual reality där du och dina kollegor får besöka vårat digitala sjukhus tillsammans med en representant från oss. Vi följer upp detta med dialog kring lösningen och kan även inkludera någon/några av våra referenser via länk. Önskar du boka en visning eller få mer information kontakta Andreas Zetterberg:
Mobilnr: 0705-147800
Eller kontakta någon av oss via e-post

Vill du veta mer om Hospital DMD® kan du titta på vår förklaringsvideo som ger en bredare bild av systemet och dess användningsområden.

Vi ses hos Er!

Kontakta mig