Vi söker ständigt efter nya utmaningar och utvecklar vår produkt genom samarbete med vården på verksamhetsnivå - Detta genom pilotprojekt

Pilotprojekt

AMAB söker efter avdelningar som vill testa att arbeta med vårat system Hospital DMD® och implementera innovativa lösningar såsom roomservice, rondarbeten, meddelandefunktioner, underhållning, matbeställningssystem eller enkätarbeten bland mycket annat. 

Kontakta oss om Ni under en tid vill testa vår produkt, vi har en färdig setup för pilotavdelningar där vi tillhandahåller serverlösningen och endast behöver tillgång till erat publika nät på sjukhuset.

Pilotprojekt "Personcentrerad vård" invigt och igångsatt

I fredags den 1/12 2017 var det invigning på avdelning 83 Södersjukhuset AB gällande deras rondarbete i ett större projekt som kallas personcentrerad vård och eftersom vår produkt Hospital DMD® är en central del i ronden så fick vi äran att medverka på denna trevliga tillställning.

Jag upplever deras arbete med personcentrerad vård såhär: Hjärtat i projektet/arbetet är människan, både personal och patient. Det är där arbetet och förbättringen sker, tekniken är bara ett verktyg för att förenkla detta, framförallt för personalen men förhoppningsvis skänker den även något värde för patienten. 

Hospital DMD® hjälper personalen på avd. 83 att snabbt nå ut med uppdaterad information till patienten gällande provsvar, ändrade rondtider, påminnelser etc. i rask takt. Själva rondarbetet sker med hjälp av Hospital DMD® där personalen får upp allt från journalsystemet på den relativt stora skärmen och får därmed en bättre överblick visuellt att diskutera olika scenarion med patienten. Man använder även en s.k. orienteringsfunktion för kognitivt nedsatta. Övriga funktioner som underhållning, rehabvideos och informationsflöden samt tillgång att spegla sina egna enheter finns givetvis för patienten 24/7.

 

Personcentrerad vård går simplifierat förklarat ut på att göra patienten till en del av vårdteamet. Läkare, sjuksköterska, undersköterska, vårdbiträde och patient samarbetar mot ett gemensamt mål som även det diskuteras fram. Jag hoppas givetvis inte att jag blir sjuk, men om jag blir det så skulle jag uppskatta denna typ av vård, att få vara delaktig och förstå alla förlopp. Bra jobbat 83an, och tack för all input/feedback vi fått när vi tagit fram Er layout/UI, det är samarbeten som dessa som för tekniken framåt i rätt riktning. 

Önskar Er ett stort lycka till i startgropen!  

Kontakta mig